børn,  Familie,  Family,  Ferie,  Ikke kategoriseret

Sønderjylland // Hyldebo

Danmark fra én af sine dejligeste sider… det idylliske smukke Sønderjyske.. helt nøjagtigt det sydlige Als. Smukke gule marker, lyse strande og hav fra hver en side. Solens dejlige stråler fra en klar blå himmel. Mere perfekt kunne det ikke blive. 

Her, midt i det smukkeste landskab, med ræve og harer i bag-og forhave og tæt på strand og hav, ligger huset Hyldebo, som jeg var så heldig at låne. 

Stilrent design, hyggelig og indbydende indretning, smukke farver, børnevenligt og ikke mindst rent! 

Jeg var meget positivt overrasket over huset, men også over udlejernes betænksomhed, venlighed og tilgængelighed. De vidste jeg havde en baby, så selv puslepude var sat frem! Og skulle der være det mindste, var de til at træffe.

De havde indrette det således, at børnene var tænkt ind. Med lege køkken, køkkenudstyr, børne telt, dukker, dukkevogn, spil, kort, transportabel højtaler og Netflix, var der ikke et kedeligt sekund for børnene i det hus. Hvilket plejer at være et mindre problem, når man normalt lejer sommerhus. Selv børneværelserne og køjesengene var et hit.

Og mor her, var dækket ind med en god vaskemaskine og støvsuger! Hvilket er guld værd med fire aktive piger og strand lige ved siden af. Gæt hvor meget sand der blev slæbt  hjem dagligt ? 

Børnene fik sig en god tur, med masser af sol, strand og natur. De roste huset og hyggede sig utroligt meget. ❤

Billederne er fra huset og omegn. 

Huset kan bookes her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *