Hair,  Hår

Naturigin hårfarve

Absolut en revolution indenfor hjemme hårfarve. Så enkelt kan Naturigins hårfarve produkter beskrives. Dette her er ikke et indlæg i samarbejde med nogen overhovedet, blot skrevet på baggrund af min egen gode oplevelse!

Det er min anden gang jeg farver mit hår og resultatet er overraskende godt. Jeg brugte farven Extreme Ash Blonde 11.2 for at opnå en lys brun (og IKKE en gylden/orange farve) og det virkede absolut som jeg regnede med!
De anbefaler IKKE at man bruger den farve på brunt til mørkebrunt hår, hvilket er klart, da man ikke vil opnå ekstrem askeblond på nogen måde. Den vil lysne lidt og asketonen vil hjælpe med at trækker op i en mere kold farve end gylden og det var den farve jeg gik efter. Skal man ud og få et ekstremt askeblondt resultat, skal man ud i mere skrappe produkter og dermed også skadelige kemikalier, medmindre man har de lyse farver, der står på pakken.

Naturigin indeholder ingen parabener, ammoniak eller andre skrappe kemikalier. Jeg opleve ingen lugt gener, kløe eller irritation. Jeg lod det sidde som der stod anvist og vaskede med dertilhørende produkt. Mit hår har ingen skade taget, stadig i samme tilstand som før, skinnende men med en flot lysbrun farve.

Kan varmt anbefale produktet til alle der vil farve hår på en sund måde! Blot vær obs på hvor farve- eller kemikaliebehandlet dit hår er inden du går igang! Det kan altid og uanset produkt være med til at give et andet resultat end forventet.

Mit resultat:

image

 

Extreme Ash Blonde 11.2

image

Første gang jeg farvede med Naturigin, kan du læse om her: Ny hårfarve med Naturigin

4 Comments

 • Ju

  Hej. Ville høre om du også have en mørkebrun hårfarve (med gyldne/orange undertoner) inden du påførte denne farve? Jeg leder nemlig også efter et produkt som kan give mig et askeblondt look – eller bare få nogle koldere undertoner i mit hår.

  Mvh 🙂

  • by Ghinwa

   Hej
   Ja det havde jeg lidt. Og det var egentlig derfor jeg tog den mest ektreme blonde (kolde/aske) farve de havde, for at opnå det ønskede resultat. Kan var,t anbefale Naturigin. Mit hår led absolut ingen skade!

   Mvh, Ghinwa 🙂

  • by Ghinwa

   Hej 🙂 Det er en permanent hårfarve, der gror ud, men den fader godt nok lidt i aske tonen hen ad tiden. Så plejer jeg lige at genopfriske med farve og vedligeholde med lilla shampoo og balsam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *