Bryllupper

Mine personlige råd til bruden inden brylluppet

Sæsonen for bryllupper er så småt ved at gå igang. Bryllupsforbedredelser og makeup-/styling- og photobookinger er igang. Det er altid spændene og berigende, at være med til at gøre bruden endnu smukkere og give hende en god oplevelse til hendes store dag.

Der skal være forskel på hverdag og fest, men der skal bestemt også være forskel på fest og bryllup, nærmere brudeparrets fest. Derfor er det vigtigt, at bruden skiller sig ud og stråler. I min karriere som stylist og makeupartist, har jeg mødt og gjort rigtig mange brude klar til deres store dag. Jeg har været med til et hav af bryllupper efterhånden. Derfor ved jeg også en del om forbedredelserne op til. Her er nogle af mine personlige og meget simple råd:

HÅR – De fleste brude begår den fejl, lige inden deres bryllup, at fortage noget drastisk ved deres hår! Det kan være en klipning, farvning, striber osv. LAD VÆR! Det ender altid i hår der ikke “passer”, ikke kan sættes som aftalt eller at bruden oftest har fortrudt! Jeg ser hellere at man noget tid forinden, får “prøvet” den farve eller foretaget den klipning man har I tankerne. På den måde har man måske tid til at fortryde, eller finde frem til den rette farve eller frisure.

KOSMETOLOG – Af en eller anden grund, så tror næsten alle brude, at de inden brylluppet lige skal have en ansigtsbehandling, så de har ren og smuk hud på dagen. Hvad ender det med? En brud med en bums, to eller mange og oftest en fedtet hud, pga overproduktion af talg. LAD VÆR! Din hud vil blomstre og dybe urenheder vil komme til overfladen i form af bumser. Begynd hellere nogle måneder forinden og få mere end en behandling. Men aldrig lige op til dagen. På den måde, får man stille arbejdet urenhederne væk. Husk selv at sørge for mild pleje og god fugt hjemme. Især om aftenen, da huden om natten regenerere sig selv. Dagen før brylluppet samt på selve bryllupsdagen, kan man gøre brug af masker, der vil få den smukkeste glød frem i huden. Det vil jeg vende tilbage til i mit næste bryllupsindlæg.

STRESS – Hudpleje er kun en hjælpende hånd til det ydre. Men det indre er også med til at få huden til at blomstre (bumser) eller gløde. Stress eller bryllupstress for den sags skyld, er nok hudens værste fjende. Så slap nu af, husk at drikke vand, få sovet, plejet din hud og stop evt rygning og alkohol. Ikke en uge før, men gerne nogle måneder for inden. Jo, det har en stor effekt og ikke kun på huden, men hele kroppen.

KOST – Ja, det siger jo sig selv, at jo sundere man spiser, jo bedre har man det med sig selv og jo smukkere hud får man. Undgå fastfood og sukkerholdige føde- og drikkevare.

SOLARIUM – Hvad er det med “sol” og brude? De fleste brude vil gerne have en lækker glød eller kulør til brylluppet. Men oftest vælger de, at ligge sig til stegning få dage eller endda dagen inden selve brylluppet. Resultatet er oftest en rød-glødende brud. Det er ikke så godt inden en brudemakeup. Jeg fortrækker helst, at man undgår solarium. Men er man absolut besluttet på, at man vil have sol, så tag heller meget lidt sol ad gangen over nogle gange. På den måde forbrænder du ikke din hud og danner samtidig en fin kulør. Man kan også prøve en spraytan, men husk at teste det længe før brylluppet, da ikke alle er ligeså heldige med resultatet. En vigtig detalje inden spraytan, er exfoliering. Husk at exfoliere blidt og jævnt over alt.

Det er vigtigt at huske på, at alt ydre forandring (forbedring) eller behandling typisk tager alt fra nogle dage til nogle uger før, at man kan se reultat, mens alt indre, så som for eksempel ændrede kostvaner, rygestop osv, typisk tager min. 2 – 3 måneder før man mærker og ser en decideret forskel.

Jeg har et indlæg om gode råd til selve bryllupsdagen og dagene op til på vej. Så hold øje 🙂

Ønsker alle kommende brude et stressfrit og fantastisk bryllup med masser af kærlighed.

// Ghinwa

10614229_707506169322439_8991097214993351072_n 10672306_719809321425457_61353515714539757_n 10633350_740273702712352_5914925581439908098_o 10603912_731937950212594_8854177167530216196_o

Makeup, hår, styling og foto, af mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *