Beauty,  health,  Sundhed

God fodpleje

At gå til fodterapeut, er ikke kun et spørgsmål om skønhed, men også sundhed. Velplejede fødder er ikke kun smukke fødder, men også sunde fødder. Og her er det vigtigt at understrege, at en statsautoriseret fodterapeut ikke er det samme som en fodplejer, en kosmetolog eller en negleteknikker, der “forkæler” dig med en pedicure.

Statsautoriserede fodterapeuter arbejder blandt andet med skalpeller, som de bruger til at skære, faktisk skrælle, død hud af med. Det anbefales nemlig ikke, at man bare filer løs med fodfil eller de nyeste elektroniske fodfiler, da risikoen for at file for meget af, er ret stor og det vil oftest resultere i, at man producerer endnu mere hårdhud.

Udover at fjerne død hud, tilser fodterapeuten altid dine fødder grundigt igennem, klipper negle rigtigt til, fjerner døde hudceller omkring negle og behandler evt problemer som ligtorn eller for eksempel ekstrem tør hud, som er mit tilfælde.

Jeg er kommet hos min fodterapeut Berit i Rødovre gennem 6 år. Jeg køre gerne det stykke, for at få en god behandling og føle mig i trygge og sikre hænder.

Klinik for fodterapi Berit Molsing Beining
Valhøjs Alle 67
2610 Rødovre

Tlf.nr.: 42308307

Fodmester.dk
Facebook.com/fodmester

image

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *