fashion,  Ikke kategoriseret,  Inspiration,  mode,  stil,  style

Forårs inspiration

Hvad end det er til mig eller mine børn, så elsker jeg at shoppe online, fordi det er dejligt nemt, tidsbesparende og tit er der hurtig levering også. Men samtidig har jeg også mine små yndlings buttikker på Frederiksberg, som jeg går en tur forbi, når jeg har tid. For jeg tænker tit tanken, at jeg hellere vil smide mine penge hos en lille butik fremfor en stor virksomhed. Og tit er det også det jeg hører fra andre mødre og veninder. Det betyder ikke, at vi ikke shopper online, for det gør vi jo stadig i stor stil.

Jeg var for nyligt online på miinto.dk som har et helt fantastisk koncept, hvor man shopper online, men faktisk støtter de små lokale butikker. På den måde ser man mange forskellige styles og items fra en masse designere verden over, men man shopper faktisk fra en lokal. Så hvis man som jeg, tænker på de lokale butikker, er shopping på miinto.dk lige sagen.

Jeg har lavet to collager med ting jeg ønsker mig og har tænkt mig at købe den nærmeste tid. Jeg elsker sort og nøgnefarver i kombination med rå detaljer og  materialer som læder. Og nu hvor foråret er på vej, er det det perfekte tidpunkt at opdatere min garderobe på. Det endnu federe er, at der på mange af tingene er store rabatter. Og på selve hjemmesiden kan du finde besparelser på helt op til 70%.

Jeg har linket til alle items og designs.

Selv tak og god shoppe lyst 😉

Gyldne toner

1. Tan 2ND Day Rothko Kjole · 2. Tan Kouture Harley Jakke · 3. Overknee Strtch Boot Brun Bianco · 4. Tan Depeche Fringes Large Bag ·5. Triwa Ur Rose Skala Rose brick · 6. Sort Sophie Schnook Solbriller

Blomstretlook

1. SOFIE SCHNOOR – Sort Top · 2. SOFIE SCHNOOR – Sort Shorts · 3. Grå DIXIE RAKEL støvler · 4. Sort DEPECHE Bum Bag · 5. SENCE COPENHAGEN Waves Armbånd Dusty Rose Gold

Indlægget er sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *