Allure mph frugtsyre
Beauty

Allure Cph – Frugtsyre Peeling

Jeg har været igennem 1. og 2. behandling af Amazing Space Mircle Mask-Micro Peel og jeg er så glad for resultatet indtil videre!

Hvad er en Micro Peel?

En Micro Peel er en ansigts behandling der ved hjælp af frugtsyre (aha og bha) arbejder i dybden og genopbygger hudens elastiske fibre. Den mindsker porer, ar, skader og fine linjer og udglatter og opstrammer huden markant.

Min oplevelse

Alle ansigtsbehandlinger er dejlige og denne her er ingen undtagelse. Når du får smurt peelen på, kan den føles prikkende og stikkende. Det er frugtsyre. Der virker. Jeg kunne mærke det betydeligt mere anden gang en første gang jeg fik behandlingen. Begge gange var jeg rød efter behandling. Men det lagde sig stille minut for minut. Og da jeg om eftermiddagen tog ud for at hente mine børn, blev jeg komplimenteret flere gange på min glød og hud!

Jeg har de efterfølgende dag været meget tilfreds og glad for resultatet. Makeuppen ligger så fint på huden og man har den skønneste glød. Nu bruger jeg udelukkende mineral solpudder, men har da også haft en dag men foundation og det ligger sig så jævnt og glat.

Jeg har i dagene efter brugt min almindelige hudpleje med greentea boost og olie og en spf 30.

Det er meget meget vigtigt at understrege at efter en kur med Micro Peel, skal man undgå sol i minimum 21 dage og bruge spf på minimum 30. Huden er blottet og du vil derfor kunne risikere at ødelægge den uden beskyttelse.

Vi arbejder udelukkende med rene økologiske og naturlige produkter fra Amazing Space. Vi anbefaler min 3 behandlinger med én uges mellemrum, for et synligt resultat alt afhængig af din hud og dens behov.

Ønsker du en Micro Peel laver vi den frem til 1 april og igen fra 1 september. Vi holder sommerpause da vi ønsker at beskytte vores klienters hud i sommersolen.

Du får peel behandlingen til kun 350kr.

Ønsker du den som tillæg til en Amazing Face behandling koster det kun 100kr.

BOOK TID PÅ VORES HJEMMESIDEN allurecph.dk ELLER RING PÅ 23432341

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *